Блог
Китайгородської
Алли Василівни
Викладача спецдисциплін Кельменецького професійного ліцею
Меню
Дистанційне навчання 2019-2020 н.р.
Дистанційне навчання 2020-2021 н.р.
Допитливим кулінарам
Кулінарна майстерня
Більше
Навчальні дисципліни
43 група
технологія приготування їжі з основами товарознавства.docx
гігієна та санітарія виробництва.docx
Устаткування підприємств харчування.docx
ОРГАНІЗАЦІЯ ВИРОБНИЦТВА І ОБСЛУГОВУВАННЯ.docx
12 група
УСТАТКУВАННЯ ПІДПРИЄМСТВ ХАРЧУВАННЯ.docx
ОРГАНІЗАЦІЯ ВИРОБНИЦТВА І ОБСЛУГОВУВАННЯ.docx
ОБЛІК, КАЛЬКУЛЯЦІЯ І ЗВІТНІСТЬ.docx
технологія приготування їжі з основами товарознавства.docx
Створіть власний вебсайт безкоштовно!
Цей сайт створено з допомогою Webnode.
Створіть свій власний сайт
безкоштовно вже сьогодні!
Розпочати